Så funkar det

Det gröna valet

Fördelar med Lotty.se

Lottys lotterier finns till för att just din förening ska kunna ta nästa steg i er digital resa.
Med Lotty får ni en modern och digital lösning som är enkel att använda och som ger er möjlighet att nå ut till fler.

Built Exclusively For You

Underlätta personlig försäljning

Barn och ungdomar behöver inte ta ansvar för kontanter eller värdefulla lottsedlar. Med digitala lotterier säljs lotter med en QR-kod som scannas med mobilkameran. Transaktionen sker mellan lottköparen och Lotty.se utan påverkan av personen som visat QR-koden.

service

Undvik tryck och hantering

Undvik tryck och hantering. Digitala lotter tar inte slut som lotthäften kan göra. Det behövs inga ledtider för tryck och inget behov att makulera gamla lottserier. Digitala lotter har lägre mijöbelastning och lägre kostnad än sina fysiska motsvarigheter.

service

Inga uppstartskostnader

Det kan vara svårt att veta hur många lotter som säljs i ett lotteri. Några lotterier blir större än förväntat och andra blir mindre än förväntat. Lotty tar en avgift per såld lott, så Lotty tjänar bara pengar när arrangören tjänar pengar.

service

Enkelt för lottköparen

För att kunna sälja lotter måste det vara lätt att köpa dem. De enda kraven som ställs är Swish och en smartphone. Vi anstränger oss för att göra köpprocessen så enkel som möjligt. Lotteriet har sin egen webbsida, så kunden slipper installera nya appar. Våra kunder säger att de säljer väsentligt fler lotter med Lotty än när de sålde papperslotter!

service

Enkelt för arrangören

Lotterier kan verka komplicerade, men Lotty gör dem enkla! Utforma lotterier, utfärda lotter, hantera betalningar, vinster, dragning, geopositionering, rapporter och dragningsprotokoll - alla steg hanteras enkelt med Lotty. Vi hjälper dig att komma igång!

service

Enkel bokföring

När lotteriet är draget och klart får arrangören en enda utbetalning. På så sätt blir det lätt att bokföra och redovisa lotteriet.

service

Kontantvinstplaner

Vinnaren får ett SMS med en länk där man kan få sin vinst utbetald direkt via Swish.

service

Varuvinstplaner

Den största kostnaden för lotterier är kostnaden för vinster. Därför är det mycket lönsamt om arrangören lyckas få sponsorer som ställer upp med vinster, dessa är nästan alltid i form av varor eller presentkort. Lotty har flexibla vinstplaner som hanterar varuvinster.

service

Positionering

Vissa lotterier kräver att köparen befinner sig i en viss (eller vissa) kommuner. Lottys lösning gör det lätt att begränsa försäljningen till dessa kommuner.

service

Utformning av lotterier

Olika tillståndsmyndigheter och olika lotterier kan ha olika krav på hur lotterier ska utformas. Lotty hanterar sådan information mycket flexibelt. Lottys lotterier kan utformas med er egen grafiska profil som logotyper, bakgrundsbilder, sponsorlogotyp, och era egna färger.

service