Om oss

Lotty.se

Vår affärsidé

Lotty.se är en webbtjänst som hjälper föreningar att skapa digitala lotterier

Vi hjälper både små och stora idrottsklubbar inom alla idrotter, men också andra ideella organisationer. Lotty arrangerar inga egna lotterier utan är systemleverantör till kunder som får göra lotterier. På så sätt hjälper vi ideella organisationer att finansiera allmännyttig verksamhet.

Discover Yourself Newly With Our Platform

Kort om oss

Från idé till Sveriges mest flexibla lotterier

Idé

När pandemin slog till och föreningslivet upplevde en situation med färre besökare på plats väcktes idén med digitala lotterier för att hjälpa föreningarna att kunna skapa intäkter på distans.

Föreningslivet

Vi är starkt förankrade i föreningslivet själva och har alltid sett behovet och utmaningarna med att få in pengar som kan användas till att få fler ungdomar i rörelse.

Realisering

Från starten har vi byggt hela lösningen själva med en stark tro om att vi kan göra en positiv skillnad.

Lotty

Lotty startades som en hobbyverksamhet och i takt med ökat behov och efterfrågan har vi givits möjligheten att jobba med vårt drömprojekt.

Idag

Idag har Lotty.se blivit Sveriges mest flexibla plattform för att skapa digitala lotterier för att möta olika kundbehov. Tillsammans med våra kunder har vi genomfört hundratals lotterier. Vår plattform kan hantera både små och stora lotterier genom sin inbyggda skalbarhet.

Framtiden

Lottys vision är att fortsätta utvecklas tillsammans med sina kunder. Vi ser fram emot att hjälpa ännu fler föreningar att skapa nya intäktsströmmar.